Hledání vozů s podezřením na zásah do stavu tachometru

Upozornění: Každý měsíc v naší databázi přibývají desítky tisíc nových údajů o stavech tachometrů ojetých automobilů ze západní Evropy. Většinou se jedná o záznamy najetých kilometrů uváděné u nabídek vozů v aukcích a na inzertních serverech. Systém porovnává stavy tachometrů uváděné na internetu v čase a zkoumá, zda se někdy nesnížily. Systém pracuje se stavy tachometru, které uvedl autor inzerátu. Pokud máte pocit, že byl vůz zařazen do naší databáze omylem, kontaktujte nás, prosím, a my ověříme, zda je chyba na straně našeho systému. Systém reaguje automaticky. Pokud tedy například prodejce inzeroval více vozů na jeden VIN, může být automobil vyhodnocen jako podezřelý z manipulace. Upozorňujeme, že inzerce více vozů na jeden VIN kód je možno brát jako klamavou reklamu a SOVA takové případy hlásí příslušným kontrolním orgánům. Pokud je vůz v naší databázi a není u něj uvedeno podezření z manipulace s kilometry, byl vůz pravděpodobně v době kontroly v pořádku.

Na Váš dotaz jsme nalezli následující vůz:

VIN auta Značka Model Dat. záznamu Stav km Země zdroje dat Dat. kontroly Souč. stav km Rozdíl stavu km Foto
WF03XXGCD36Y34577 Ford Focus 20.1.2017 228 800 Německo - - - Fotografie

U tohoto vozu není podezření z manipulace s tachometrem.

Přehled všech dosud nalezených 13364 aut s podezřením na manipulaci s tachometrem a celkem 719 469 936 stočených kilometrů

Vozy nalezeny dne 16.8.2019

WDD2050041R155891 Mercedes C 10.1.2019 125 000 Česká republika 15.8.2019 104 236 - 20 764 Fotografie

Vozy nalezeny dne 12.8.2019